About Me

Szolgáltatások

Konferencia terem és étterem bérlés rendezvényekre:

A Báthori Várkastély impozáns tetőterében a legmodernebb technikai berendezésekkel felszerelt, légkondicionált, körpanorámás reprezentatív terem található. A konferenciaterem, közel 250 m² alapterületű, és maximum száz fő befogadására alkalmas.
A várkastély ideális helyszíne nemzetközi vagy hazai konferenciáknak, üzleti tárgyalásoknak, továbbképzéseknek, csapatépítő tréningeknek, sajtótájékoztatóknak valamint egyéb típusú rendezvényeknek.

Berendezési lehetőségek:
- színházszerű berendezés
- iskolaszerű berendezés
- tárgyalószerű berendezés

Konferencia terem technikai felszereltsége
- Beépített hangosítás
- CD Lejátszó
- DVD Lejátszó
- Flipchart
- Információs tábla
- Internet
- Mikrofon
- Projektor
- TV
- Vetítő vászon
- WIFI
- Pulpitus
- Videokamera

Esküvő

Egy csepp a történelemből, egy csepp elegancia, egy csepp báj és egy hatalmas élmény.
A festői szépségű Várkastély önmagában is impozáns díszlete egy esküvői ceremóniának, mindemellett az egyedülállóan kiépített, zöldellő parkja kiváló szabadtéri házasságkötési helyszínné teszi. Nem csak kültéri hanem beltéri esküvői ceremóniák lebonyolítását vállaljuk Az ezt követő esküvői fogadás csodálatos helyszíne lehet a Reneszánsz Étterem.
A Reneszánsz Étterem nem állandó jelleggel üzemel, csoportos étkeztetést előre egyeztetés után vállalunk.

Osztálykirándulás

Nyírbátor, ez a történelmi múltú, kulturális kisváros tökéletes helyszínül szolgál akár osztálykirándulások szervezéséhez is. Látnivalóink közt szerepel többek közt a Református templom, a Harangtorony, a Minorita templom, a Báthori István Múzeum és a Történelmi sétány. A Báthori Várkastély és a Báthori Panoptikum elkalauzol bennünket a középkorba, a Báthoriak közé, a történelemkönyvek száraz anyagát érthetőbbé, a legendákat élvezhetőbbé téve számunkra. A nyírbátori Kulturális Központ gazdag programkínálatával az év minden részében, folyamatosan gondoskodik a kellemes és hasznos időtöltésről.
Szolgáltatásaink minőségét a kreatív, tapasztalt szakembergárda, valamint a háttérszolgáltatásokhoz szükséges kiváló kapcsolatrendszer és technika garantálja. Helyiségeink bérleti díját és szolgáltatásaink díjait rendezvényre szabottan, időtartamtól és létszámtól függően képezzük.

bottom-logo.png
© 2020, Báthori Várkastély és Panoptikum

Elérhetőségeink

+36 42 254 105      info.bathorivarkastely@gmail.com