About Me

Szolgáltatások

Konferencia terem és étterem bérlés rendezvényekre:

A Báthori Várkastély impozáns tetőterében a legmodernebb technikai berendezésekkel felszerelt, légkondicionált, körpanorámás reprezentatív terem található. A konferenciaterem, közel 250 m² alapterületű, és maximum száz fő befogadására alkalmas.
A várkastély ideális helyszíne nemzetközi vagy hazai konferenciáknak, üzleti tárgyalásoknak, továbbképzéseknek, csapatépítő tréningeknek, sajtótájékoztatóknak valamint egyéb típusú rendezvényeknek.

Berendezési lehetőségek:
- színházszerű berendezés
- iskolaszerű berendezés
- tárgyalószerű berendezés

Konferencia terem technikai felszereltsége
- Beépített hangosítás
- CD Lejátszó
- DVD Lejátszó
- Flipchart
- Információs tábla
- Internet
- Mikrofon
- Projektor
- TV
- Vetítő vászon
- WIFI
- Pulpitus
- Videokamera

Esküvő

Egy csepp a történelemből, egy csepp elegancia, egy csepp báj és egy hatalmas élmény.
A festői szépségű Várkastély önmagában is impozáns díszlete egy esküvői ceremóniának, mindemellett az egyedülállóan kiépített, zöldellő parkja kiváló szabadtéri házasságkötési helyszínné teszi.

Osztálykirándulás

Nyírbátor, ez a történelmi múltú, kulturális kisváros tökéletes helyszínül szolgál akár osztálykirándulások szervezéséhez is. Látnivalóink közt szerepel többek közt a Református templom, a Harangtorony, a Minorita templom, a Báthori István Múzeum és a Történelmi sétány. A Báthori Várkastély és a Báthori Panoptikum elkalauzol bennünket a középkorba, a Báthoriak közé, a történelemkönyvek száraz anyagát érthetőbbé, a legendákat élvezhetőbbé téve számunkra. A nyírbátori Kulturális Központ gazdag programkínálatával az év minden részében, folyamatosan gondoskodik a kellemes és hasznos időtöltésről.
Szolgáltatásaink minőségét a kreatív, tapasztalt szakembergárda, valamint a háttérszolgáltatásokhoz szükséges kiváló kapcsolatrendszer és technika garantálja. Helyiségeink bérleti díját és szolgáltatásaink díjait rendezvényre szabottan, időtartamtól és létszámtól függően képezzük.

bottom-logo.png
© 2024, Báthori Várkastély és Panoptikum

Elérhetőségeink

+36 42 254 105      info.bathorivarkastely@gmail.com